ECOTIC ENTIDAD ADMINISTRADORA

|

|

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ECOTIC Envases y RECYCLIA Envases s’associen amb FAEL/AAEL per millorar la gestió de residus d’envasos a Andalusia

ECOTIC Envases i RECYCLIA Envases han firmat un acord de col·laboració amb FAEL/AAEL (Federación Andaluza de Electrodomésticos y Otros Equipamientos del Hogar), enfocat en la recollida d’envasos als establiments de distribució d’Andalusia. Aquest conveni sorgeix com a resposta a la necessitat de complir amb el Real Decreto 1055/2022 (a partir de l’1 de gener de 2025), que regula la gestió de residus d’envasos a Espanya.

L’objectiu d’aquest acord és proporcionar formació i assessorament als establiments associats a FAEL/AAEL per garantir una gestió adequada dels residus d’envasos, promovent la implementació de sistemes de recollida eficients i adaptats a les necessitats locals. A més, té l’objectiu de fomentar la consciència sobre la importància del reciclatge entre els comerços de proximitat i els punts de venda de la regió.

La col·laboració se centrarà a optimitzar la recollida d’envasos, impulsant un model de gestió que faciliti als petits comerços el compliment de la normativa vigent i millori l’eficiència dels processos de reciclatge. D’aquesta manera, ECOTIC Envases i RECYCLIA Envases reforcen el seu compromís amb l’economia circular i la sostenibilitat, treballant de la mà amb FAEL/AAEL per aconseguir un major impacte en la cura del medi ambient.

Aquest acord és una mostra de l’esforç conjunt del sector per avançar cap a un model més sostenible i eficient en la gestió de residus, beneficiant tant als comerços com a la comunitat andalusa.